Televisie is hét kanaal om uw boodschap indringend over te brengen


TV West bereikt 615.000 unieke kijkers per week


VERTEL MIJ MEER

Televisieproducties: van concept tot uitzending


TV West is met 615.000 unieke kijkers per week dé betrouwbare en informatieve televisiezender van de regio Zuid-Holland-Noord. Nog steeds is televisie hét medium om uw verhaal te vertellen en uw doelgroep op te zoeken.
De combinatie van beeld, geluid en grafische toepassingen maken het mogelijk om zo’n beetje alles goed te kunnen registreren en duidelijk uit te leggen aan de kijker. Wij adviseren u graag over de inzet van dit mooie medium. Hieronder vindt u een greep uit de vele mogelijkheden die wij u bieden.

Programma (serie)


De meest indringende en informatieve manier om uw verhaal te vertellen is wanneer u daar iets meer de tijd voor neemt en uw verhaal bij de kijker ook binnenkomt op een moment dat die aandachtig voor de televisie zit.
Naast de reguliere programmering biedt TV West ook ruimte voor aanvullende programma’s rondom maatschappelijke thema’s zoals zorg, politiek, cultuur of onderwerpen die een grote groep mensen aangaan. Wanneer uw boodschap hieronder valt, is het wellicht mogelijk om een programma of serie programma’s te maken onder redactionele verantwoordelijkheid, waarin u uw verhaal kunt vertellen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Een voorbeeld hiervan is de langlopende serie ‘The Mall’ op TV West, waarin we al vanaf de tekentafel de bouw volgen van het nieuwe winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Hieronder kunt u een uitzending bekijken. De hele serie vindt u hier.
Een ander voorbeeld is de serie ‘Bij ons in het Centrum’, waarin presentator Fred Zuiderwijk in het stadsdeel Centrum van Den Haag op zoek gaat naar hoe bewoners maatschappelijke thema’s ervaren. Hieronder kunt u een uitzending bekijken. De hele serie vindt u hier.

Programma ‘The Mall’

Programma ‘Bij ons in het Centrum’

Documentaire


Sommige onderwerpen lenen zich uitstekend voor een documentaire. Zo lang uw verhaal een groot publiek kan boeien, is dit een geweldige manier om uw verhaal uitgebreid te kunnen vertellen en uitdiepen.
Mocht uw onderwerp van dusdanig maatschappelijk belang zijn (cultuur, zorg, politiek of belangrijk voor een grote groep mensen in onze regio) is het wellicht mogelijk een documentaire te maken onder verantwoordelijkheid van onze redactie. Onder de noemer ‘Westdoc’ wordt ieder weekend een documentaire uitgezonden op TV West.
Een voorbeeld van zo’n documentaire is Bestemming Pijnacker Nootdorp, waarin Hagenaar Bas Muijs op ontdekking gaat in deze gemeente.
Een ander voorbeeld is de documentaire ‘Helden van de Kust’ over het werk van de Koninklijke Nederlandse Reddingsbrigade.

Documentaire 'Bestemming Pijnacker Nootdorp'

Documentaire ‘Helden van de Kust’

Documentaire ‘Spanning’. Deel 2 vind u hier

Billboards


U denkt bij dit woord waarschijnlijk meteen aan een hele grote poster langs de snelweg. In dit geval bedoelen we de ‘Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…’ uiting op televisie. Vaak volgt dan na dat programma ook nog de afsluiter ‘Dit programma werd mede mogelijk gemaakt door’.
Met deze vorm van sponsoring verbindt u uw bedrijfsnaam met het programma, of hetgeen het programma qua inhoudt uitdraagt of omdat u de doelgroep van dit programma ook interessant vindt. Veelal zijn het programma’s zoals registraties van evenementen, of programma’s op het gebied van sport.
Deze korte maar impactvolle manier van communicatie is uitermate geschikt voor uw branding of voor het extra laten opvallen van uw nieuwe product.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Voorbeeld Billboarding

Commercials


TV West is een publieke omroep, dus advertenties –commercials- worden uitgezonden in de reclameblokken. Deze zitten tussen de reguliere programma’s verweven, waardoor u altijd een hoog bereik heeft. De programma’s van TV West worden wekelijks door 615.000 unieke kijkers bekeken, die dus ook de commercials zien.
TV West produceert al jaren zelf commercials voor haar opdrachtgevers en adviseert u graag bij de productie van die van u. De kosten zullen u meevallen!
Commercial Vogelkelder
Commercial Burgernet

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden


Stuur een bericht naar een van onze adviseurs.


  Algemene contactgegevens


  West Producties
  Laan van ’s Gravenmade 2
  2495 AJ Den Haag
  070 – 307 88 00
  leads@omroepwest.nl