Maak gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van radio


Vertel uw verhaal aan 145.000 unieke luisteraars per week


VERTEL MIJ MEER

Radio producties, van concept tot uitzending


Radio West is één van de best beluisterde zenders van de provincie en regelmatig marktleider met een weekbereik van ruim 140.000 unieke en trouwe luisteraars.
Vertel uw verhaal of communiceer uw boodschap via Radio West. Wij adviseren u graag over de inzet van radio. Hieronder vindt u een greep uit de vele mogelijkheden die wij bieden.

Audio boards


Op televisie hoort u het vaker dan op radio, maar u kent vast de ‘Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…’ uitdrukking wel. Dit heet audioboarding en is een hele slimme manier om uw merk snel bekend te maken bij een groot publiek of uzelf extra te verbinden aan de inhoud en de doelgroep van het betreffende programma.
Een audioboard bestaat uit een voice-over van maximaal 5 seconden en wordt direct voorafgaand of direct ter afsluiting van het programma uitgezonden. Wij verzorgen de productie en nemen deze kosten voor onze rekening.

Beluister hier een voorbeeld van een audioboard

Actieweek


Sponsor een actieweek op Radio West
Op Radio West zijn geregeld themaweken te horen. Bijvoorbeeld rondom een speciaal evenement, feestdag of ander thema. In het radiospel De Westweter (elke werkdag) spelen luisteraars een spel waarin zij vragen moeten beantwoorden. Elke vrijdag is de finale van dit spel te horen.

U kunt de uitzendingen in een themaweek sponsoren door prijzen beschikbaar te stellen. In overleg met onze redactie is het soms ook mogelijk om een hele themaweek rondom uw maatschappelijke thema in te richten.

Beluister hier een voorbeeld van de actieweek

Commercials


Op Radio West is overdag elk heel en half uur een nieuwsuitzending te horen. Daaraan voorafgaand en na afloop van het nieuws hoort de luisteraar een reclameblok.
Via uw commercial in een reclameblok komt uw boodschap of verhaal direct tussen de oren bij de luisteraar. Uw commercial kan ingepland worden in door u gekozen reclameblokken. Wij adviseren u hierbij natuurlijk graag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw commercial in ‘drive-time’ in de drukke ochtend- en avondspits of misschien juist tijdens de lunch.
Adverteren op Radio West is maatwerk waardoor we altijd het optimale bereik van uw boodschap of verhaal kunnen garanderen.

Beluister hier voorbeelden van commercials


Programma


Maatschappelijk/informatief programma op Radio West
Radio West heeft naast de reguliere programma’s ook ruimte voor aanvullende programmering. Bijvoorbeeld rond bijzondere maatschappelijke thema’s zoals zorg, politiek of cultuur.

Deze programma’s kunnen goed aansluiten op uw thema of verhaal. Het is in specifieke gevallen ook mogelijk financieel bij te dragen aan een programma, waardoor uw thema onder redactionele verantwoordelijkheid extra aandacht krijgt.
Wij praten graag met u over de mogelijkheden.

Beluister hier een voorbeeld van een gesponsord programma

Live uitzending


Organiseert u een evenement, een congres of concert? Radio West is er graag live bij. Jarenlange ervaring in het professioneel registreren van live gebeurtenissen –klein en groot- staan aan de basis voor een mooie registratie van uw evenement.
Daarnaast bereikt u met de uitzending het grote luisterpubliek van Radio West. Mooi voor de luisteraar en mooi voor uzelf om te delen met uw achterban.
Graag bespreken wij de mogelijkheden zowel wat betreft uw communicatiestrategie als die op technisch vlak. Er gaat altijd een uitgebreide verkenning aan vooraf en vaak is meer mogelijk dan u denkt.

Beluister hier een voorbeeld van een live uitzending

Podcast (serie)


Het ultieme on-demand luisteren is niet meer weg te denken . De podcast leeft als nooit tevoren. Vertel uw eigen verhaal via een podcast.
Wij verzorgen graag alles waar u hulp bij nodig heeft. Van het bedenken van het concept, tot de opname en distributie in podcast-apps.
Ook is er de mogelijkheid de podcast uit te zenden op Radio West. Wij beschikken over een professionele podcast studio en een podcast expert. Stap in de mooie en populaire wereld van de podcast.

Beluister hier een voorbeeld van een podcast


Voice-Over


Radioreclame is de manier om uw boodschap tussen de oren van uw doelgroep te krijgen. De productie van de benodigde commercial halen wij u graag uit handen.
Een doelmatige radiocommercial met professionele stem is nu wel heel makkelijk te realiseren. Voor het vaste tarief van € 350,- (excl. btw) maken wij uw commercial, inclusief stem, studio en muziek.
Kies hiernaast de stem uit waarvan u denkt: “Die past bij mij!”. Zit de stem die u in gedachten heeft er niet bij? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreider overzicht. Ook laten wij u graag –indien u dat wenst- weten wat de tarieven van bekende Nederlanders zijn.
Voor € 350,- (excl. btw) een professionele stem, de opnamestudio, de montage én achtergrondmuziek.

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden


Stuur een bericht naar een van onze adviseurs.


  Algemene contactgegevens


  West Producties
  Laan van ’s Gravenmade 2
  2495 AJ Den Haag
  070 – 307 88 00
  leads@omroepwest.nl