Lift mee op de impact en het bereik van Omroep West


VERTEL MIJ MEER

Wij zijn Omroep West


Wij zijn Omroep West, de officiële en professionele regionale publieke omroep van Zuid-Holland-Noord. Wij doen ons werk met passie en met een missie: het maken en verspreiden van maatschappelijk relevante actualiteiten, informatie en amusement voor, over en met de inwoners van de regio.
Dit vereist een vertaling in een brede programmering, in principe gericht op alle inwoners van de regio (voor de regio, over de regio en met de regio). De content wordt op inhoudelijk betrouwbare, aansprekende en kwalitatief hoogstaande wijze verpakt en verspreid via de eigen kanalen. Alle content wordt door professionele journalisten, programmamakers, presentatoren en technici geproduceerd.
Omroep West werkt nauw samen met diverse lokale omroepen en het landelijke NOS.
Omroep West bestaat uit de volgende kanalen:

Maak kennis met West Producties, van concept tot uitzending


Video, audio en online uitingen; het is allemaal content. Om uw verhaal op een professionele, aansprekende en succesvolle manier over te brengen, heeft u vakmensen nodig. De professionals van West Producties weten als geen ander hoe goede content eruit ziet of klinkt en weten dit ook technisch te bewerkstelligen.
Westproducties helpt u graag met advies; wij hebben de makers immers in huis. Voor commercials en online communicatie, maar ook voor programma’s, documentaires, bedrijfsfilms, podcasts, vlogs en andere content die u met uw doelgroep wilt delen.
Daarbij heeft u de keuze om die content via een van de kanalen van Omroep West te distribueren, mits dat binnen de kaders van de mediawet past. Welke u ook kiest: u heeft een groot bereik op een kanaal dat als betrouwbaar en objectief wordt ervaren.

Eerder werd West Producties al ingezet door:


Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden


Stuur een bericht naar een van onze adviseurs.


  Algemene contactgegevens


  West Producties
  Laan van ’s Gravenmade 2
  2495 AJ Den Haag
  070 – 307 88 00
  leads@omroepwest.nl