Jarenlange ervaring en kennis van online communicatie en producties


VERTEL MIJ MEER

Onlineproducties van concept tot publicatie


Met een bereik van 5,7 miljoen bezoeken per maand op onze app en website is Omroep West de grootste regionale speler in de regio Zuid-Holland-Noord. Bezoekers weten ons te vinden als het gaat om nieuws en sport, maar ook voor verdieping en achtergronden over onderwerpen over hun eigen woonplaats en omgeving.
De website en app worden als zeer betrouwbaar ervaren. Deze onlinekanalen zijn dan ook uitermate geschikt om uw boodschap en maatschappelijke thema’s onder de aandacht te brengen. U communiceert doeltreffend naar uw doelgroep of geografisch gebied.
De mogelijkheden zetten wij hieronder graag voor u op een rijtje. Natuurlijk adviseren en helpen wij u graag bij de productie en publicatie van uw uiting.

Podcast


Het ultieme on-demand luisteren is niet meer weg te denken. De podcast leeft als nooit tevoren. Vertel uw eigen verhaal via een podcast. Wij verzorgen graag alles waar u hulp bij nodig heeft. Van het bedenken van het concept, tot de opname en distributie in podcast-apps.
Wij beschikken over een professionele podcast studio en een podcast expert. Stap in de mooie en populaire wereld van de podcast.
Wij helpen en adviseren u niet alleen over het maken van uw video – of audiopodcast, maar helpen u ook op weg met de distributie daarvan. Dit is vaak een onderbelicht maar zeer belangrijk aspect. U maakt een bijzondere productie, dan moet de wereld deze wel weten te vinden. Uiteraard kunnen wij uw productie in goed overleg ook verspreiden via de kanalen van Omroep West.

Beluister hier een voorbeeld van een podcast


Video Podcast


Een video podcast, ook wel videocast, vidcast of vodcast genoemd, combineert een audio-uitzending met video. De term ‘podcast’ is een samensmelting van de MP3-speler iPod en de Engelse term ‘broadcast’ (uitzenden).
Door middel van een video podcast is het heel gemakkelijk om verbinding met uw doelgroep te maken. Video komt nu eenmaal het meest in de buurt van een persoonlijke ontmoeting. U kunt een video podcast bijvoorbeeld inzetten om mensen een kijkje achter de schermen te geven bij de opname van een (audio) podcast. Zij zien het gezicht dan achter de stem.
Een voordeel van video podcasts is dat deze direct via social media afspeelbaar zijn.
West Producties helpt u graag met het produceren van deze vorm van communicatie. Als eenmalige productie, of wellicht als serie om uw verhaal te vertellen.

Banners


Uw banner is op meerdere prominente plekken zichtbaar op de website Omroepwest.nl en/of op de gratis Omroep West app. Maar ook uw televisiecommercial of pre-roll is gemakkelijk te integreren in een zogenaamde videobanner.
Door uw banner of pre-roll op Omroepwest.nl of app te plaatsen bent verzekerd van een hoog bereik van uw online mediacampagne. Bovendien is er altijd een meetbaar resultaat!
Een bannercampagne kan prima werken in combinatie met uw productie voor radio of televisie of als ondersteunende losse boodschap. De prijs van een bannercampagne is gebaseerd op het aantal vertoningen; dat is een vast tarief per 1.000 vertoningen (CPM).

Pre-rolls


Een pre-roll is een videocommercial die wordt afgespeeld voorafgaande aan een video die de onlinebezoeker wil gaan bekijken. Vaak –ook bij Omroep West- moet de bezoeker eerst de hele pre-roll bekijken voordat de video van keuze start.
Deze vorm van online adverteren is vooral bekend van YouTube, maar ook op onze kanalen zeer geliefd bij adverteerders. De prijs van een pre-rollcampagne is –net als bij de inzet van banners- gebaseerd op het aantal vertoningen. U betaalt daarom een vast tarief per 1.000 vertoningen.
Natuurlijk kunnen wij een pre-roll voor u produceren tegen een aantrekkelijk tarief. Deze is ook prima inzetbaar op uw eigen sociale media. Wij zeggen vaak “ video is King” maar de inhoud en vormgeving is keizer.
Preroll Dekkers Keukencentrum
Preroll Mobiwerk
Preroll Van Ginderen

Registraties en onlineseries


Ons onlinebereik overstijgt vaak het bereik op televisie. Niet alleen bij ons, maar over de hele wereld. Hoewel je met televisie nog steeds een heel mooi bereik voor uw campagne of boodschap kunt behalen, kunnen we via onze onlinekanalen uw doelgroep gerichter bereiken en kan vaker iets worden teruggekeken on-demand.
Zo kan het bereik in uw doelgroep groter worden en is de impact van uw boodschap groter. Registraties van uw evenement of concert, series en documentaires kunnen specifiek als onlinepublicatie worden geproduceerd en gemonteerd.
Maak gebruik van ons betrouwbare online bereik en onze ervaring met onlinepublicaties. In beeld, audio en tekst.

YouTube


Het aantal kanalen op YouTube is nog steeds groeiende. Steeds vaker speelt YouTube een grote rol in de marketingmix van bedrijven en instellingen. Omroep West kan helpen om uw content geschikt te maken voor publicatie op YouTube. Met het simpelweg uploaden van uw video bent u er nog niet. Uw video staat dan weliswaar online, maar dan bereikt u daarmee nog niet vanzelf de doelgroep die u wilt bereiken.
Omroep West heeft veel ervaring met de creatie van video’s voor YouTube. Inclusief vormgeving, montage, voice-over, ondertiteling, etc. Graag helpen wij u bij zowel de creatie als het correct inregelen van uw eigen YouTube kanaal. Natuurlijk is een bijkomend voordeel dat u uw eigen content vanuit YouTube makkelijk kan gaan delen via uw eigen website of uw andere social media kanalen.
Het verhaal van de vette vis

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden


Stuur een bericht naar een van onze adviseurs.


  Algemene contactgegevens


  West Producties
  Laan van ’s Gravenmade 2
  2495 AJ Den Haag
  070 – 307 88 00
  leads@omroepwest.nl